Seeniorid alustasid heitevõistlust maailmaklassi tulemustega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilja Bakhoff valmistub veteranide Euroopa meistrivõistlusteks ning pälvis selle tarvis ka linnalt spordistipendiumi.
Hilja Bakhoff valmistub veteranide Euroopa meistrivõistlusteks ning pälvis selle tarvis ka linnalt spordistipendiumi. Foto: Aivar Hommik

Möödunud nädalal andsid Viljandi spordiveteranide koondise liikmed ja külla kutsutud konkurendid korraliku hoo sisse kolmandale heitjate sarjale.

Viljandi spordiveteranide liikmeskonda kuuluvad Arvo Nurm grupis M-65 ja Hilja Bakhoff grupis N-85 asusid heidete mitmevõistluses juhtima maailma hooaja edetabelit ning Aivar Hommik võttis selles reitingutabelis sisse M-50 grupi teise positsiooni.

Viljandi spordiveteranide koondise heitjate seeriavõistlus koosneb neljast etapist, kus sooritatakse viis ala: vasaraheide, kuulitõuge, kettaheide, odavise ja raskusheide. Veteran­sportlaste vanus algab 35. eluaastast. Seeriavõistlusel on võimalik osaleda ka üksikaladel. Nelja etapi kokkuvõttes selgitatakse võitja kahes, «Tugeva heitja» ja «Mitmekülgse heitja» kategoorias. Tugev heitja selgub kolmel etapil parimal alal kogutud punktisumma arvestuses ja mitmekülgne heitja kõikide etappide punktisumma kokkuvõttes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles