Noored täitsid tühimiku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi spordikooli D-klassi poisid täitsid pühapäeval seni tühjana seisnud kuldse trofee koha Viljandi HC ja spordikooli käsipallurite selle hooaja auhinnariiulis, mängides reedest pühapäevani kodusaalis peetud Eesti 2003. aastal ja hiljem sündinute meistrivõistluste finaalis ühe väravaga üle Tapa eakaalased.

Tiitlivõistlustel tegi kaasa 11 võistkonda. Nad alustasid põhiturniirikohtumisi juba jaanuaris ning jätkasid toona pooleli jäänud jõuproovi läinud nädalavahetusel Viljandis põhiturniiri viimaste kohtumiste ja kohamängudega.

Viljandi spordikooli meeskond lõpetas põhiturniiri kolmanda kohaga ning nagu tunnistas treener Marko Koks, olid enne otsustavaid vastasseise kullasoosikuteks kohamängudeni kõik konkurendid alistanud SK Tapa ja põhiturniiri ühe kaotusega lõpetanud Põlva spordikooli esimene võistkond. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles