Laudlinadega bistroo pakub lihtsat klassikat

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retro restorani võib nimetada pigem heal tasemel bistrooks, kus pakutakse lihtsat ja toekat kehakinnitust.
Retro restorani võib nimetada pigem heal tasemel bistrooks, kus pakutakse lihtsat ja toekat kehakinnitust. Foto: Marko Saarm

Viljandi Centrumi ärihoone neljandal korrusel avaras ja valgusküllases saalis on Retro restoran. Mõnes mõttes eksitava nimega paigas saab iseenesest kõhu kenasti täis. Seda, kas elamus on turnimist väärt, otsustagu igaüks ise.

Suundun söögikohta keha kinnitama argipäeva varasel pärastlõunal. Arvestusega on trehvanud, sest äsja on lõppenud lõunapaus. Küllap selleks, et samas majas tegutseva hotelli rahvale hommikusöögiks seatu minusuguste näljaste jaoks ümber paigutada.

Et end eelseisva õgimise eest ette ära karistada, ei kasuta ma lifti, vaid vantsin mööda treppe. Öelge, mis te tahate, aga tegelikult on inimene laisk ja kui ta saab oma kõhutäie kätte ilma akrobaatiliste suurvormideta, siis ta seda võimalust ka kasutab. Võib-olla just seepärast leian kergelt hingeldades restorani ust lahti tõugates eest tühjad lauad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles