Viljandimaa noori oodatakse hansalaadale konkursile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laat peetakse 4.juunil Inkeri majas tegutseva Ingegardi kohviku hoovis.
Laat peetakse 4.juunil Inkeri majas tegutseva Ingegardi kohviku hoovis. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Sel aastal saab hansapäevade ajal teoks Viljandimaa noorteprojektide laat. See on 4. juunil kella 11–14 Ingeri majas tegutseva Ingegardi kohviku hoovis. 

Laadale oodatakse oma tooteid ja teenuseid müüma ning tutvustama kõiki Viljandimaa noori, kes on selle õppeaasta jooksul midagi ise valmis teinud, sh Viljandimaal tegutsenud õpilasfirmasid.

Laadal osalemine on tasuta, aga kindlasti tuleb selleks registreeruda 27. maiks e-posti aadressile kairi.ong@viljandimaa.ee.  

5. juunil kell 16 on Viljandi lennukitehases Viljandimaa noorteprojektide konkursi finaal. Konkursile on oodatud kõik Viljandimaal sel õppeaastal noorte algatatud ja ellu viidud projektid. Konkursil on neli kategooriat: parim toode, parim teenus, nutikuse preemia ja ettevõtlikkuse preemia. Žüriil on õigus määrata ka eripreemiaid. Iga kategooria võitjat autasustatakse 500 euro ja eripreemia saajat 250 euro suuruse auhinnaga.

Konkursile palutakse registreeruda 27. maiks FB lehe või kodulehe kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles