Kiriku katuse heaks on annetatud toekas summa

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aktsiaseltsi Electrum käimalükatud aktsioon Viljandi Pauluse kiriku katuse renoveerimise toetuseks on kandnud ilusaid vilju. Laekunud on nõnda palju raha, et sel suvel saab pühakoja lagunenud katuse vett pidama ning alustada võib ka nurgatornide restaureerimist.

Kui mõni aeg tagasi oma 25. aastapäeva tähistanud ettevõte asus suurejoonelist sünnipäevapidu planeerima, langetati varakult otsus, et lilli ja kingitusi külalistelt ei oodata. Nii saigi kutsetele kirja palve võimaluse korral hoopis kiriku heaks annetus teha. Sakala kirjutas niisugusest sammust pikemalt kuu algul ning selleks hetkeks oli Electrumi algatus toonud koguduse kaukasse ligi 2000 eurot.

Eile teatas Pauluse koguduse vaimulik Allan Praats, et katuse renoveerimiseks on annetatud juba 7200 eurot. Ta edastas enda ning Electrumi juhataja Peeter Kuuse nimel kõigile heateo teinud inimestele suurimad tänusõnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles