Koolide karikavõistlustel võidutsesid Viljandi ja Halliste õpilased

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval peeti Karksi-Nuias Viljandimaa koolide kergejõustiku karikavõistlust.
Teisipäeval peeti Karksi-Nuias Viljandimaa koolide kergejõustiku karikavõistlust. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teisipäeval Karksi-Nuia staadionil peetud Viljandimaa koolide kergejõustiku karikavõistlustel said võistkondliku esikoha Viljandi günmaasium, Paalalinna kool ja Halliste põhikool.

VI–XII klassi õpilastele kergejõustikuvõistlusel selgitati võistkondlikku võitjat kolmes arvestuses: suurte ja väikeste koolide põhikooliastmes ning gümnaasiumide hulgas.

Väikesete põhikoolide seas oli Karksi-Nuias esindatud viis maakonna õppeastustust. Võitnud Hallistele järgnesid Heimtali ja Kõpu kool. Seitsme suure põhikooli seas võidutsesid viljandlased ning Paalalinna õpilastele järgnesid Kesklinna ja Jakobsoni kooli esindus.

Gümnaasiumiastmes oli võidukas maakonna suurim, Viljandi gümnaasium. Talle järgnes kodustaadionil võistelnud Kitzbergi gümnaasium ja kolmandana lõpetanud Tarvastu.

Individuaalselt oli eri vanuserühmades kavas viis kuni kuus võistlusala, neist kõigil kaks jooksudistantsi, kaks hüppealal ning erinev viske-, heite või tõukeala. Päeva üks atraktiivsemaid mõõduvõtte oli 4 x 100 meetri teatejooks, mille tulemustega saab tutvuda siin.

Individuaalalade võistlusprotokolli leiab siit ning koolide punktitabeli siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles