Ametnik näitas politseinikele parkimise kitsaskohti

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanik Aivar Aotäht, patrullpolitseinik Svea Pohla, Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam ja menetlusspetsialist Inga Meo on Tartu tänaval, kus osa juhte eelistab autot ühe rattaga üle äärekivi kõnniteele parkida.
Ajakirjanik Aivar Aotäht, patrullpolitseinik Svea Pohla, Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam ja menetlusspetsialist Inga Meo on Tartu tänaval, kus osa juhte eelistab autot ühe rattaga üle äärekivi kõnniteele parkida. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsuse ametnik osutas üleeile pärastlõunal vanalinnas jalutades, kuidas  sõidukijuhid kipuvad parkimisreegleid rikkuma ja kus vajaksid reeglid ise kõpitsemist.

Paraku aimas linnavalitsuse menetlusspetsialist Inga Meo juba enne reidi algust, et kui rikkujaid otsima minna, ei pruugi neid olla. Nõnda ei leidnud tema, politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam ja patrullpolitseinik Svea Pohla ühtki autot, mis otse keelava märgi all laiutaks.

Viie meetri küsimus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles