Saarepeedile tulid sotsiaalkorterid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakalale näitas eile uusi sotsiaalkortereid Saarepeedi rahvamaja juhataja Ille Mirka. Esialgu on tubadest puudu voodid, lauad ja toolid.
Sakalale näitas eile uusi sotsiaalkortereid Saarepeedi rahvamaja juhataja Ille Mirka. Esialgu on tubadest puudu voodid, lauad ja toolid. Foto: Marko Saarm

Viljandi valla tellimusel on endistest Saarepeedi vallavalitsuse ruumidest ehitatud seitse moodsat sotsiaalkorterit. 

Ehitusfirma Pärlin on tööd juba lõpetanud ja korteritesse oodatakse kolima ajutistes raskustes olevaid vallakodanikke. Valminuist viis on väiksed kööktoad, mille ühised tualetid ja vannitoad asuvad koridori lõpus, kaks veidi suuremat kööktuba on mõeldud peredele. 

Viljandi valla sotsiaaltöö spetsialist Astrid Viinapuu ütles, et peredele mõeldud korterid on  väga vajalikud juhul, kui lastega ema on sunnitud vägivaldse mehe juurest lahkuma. «Üldises plaanis on toad inimestele, kellel pole kindlat elukohta ja kes elavad tuttavate või lähedaste juures.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles