Heitjad nihutasid Leedus oma parimaid kettakaari kaugemale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulitõukaja Jander Heil üllatas ennast ja mõnevõrra ka oma juhendajaid Balti matšil püstitatud isikliku kettaheiterekordiga, mis andis talle õiguse võtta osa suvel Poolas peetavatest juunioride maailmameistrivõistlustest. Kuulitõukes oli ta selle pääsme juba varem välja võidelnud.
Kuulitõukaja Jander Heil üllatas ennast ja mõnevõrra ka oma juhendajaid Balti matšil püstitatud isikliku kettaheiterekordiga, mis andis talle õiguse võtta osa suvel Poolas peetavatest juunioride maailmameistrivõistlustest. Kuulitõukes oli ta selle pääsme juba varem välja võidelnud. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Leedus Alytuses peetud Balti riikide heitealade maavõistlusel püstitasid Viljandimaalt pärit sportlased Jander Heil ja Kätlin Tõllasson kettaheiteringis uue isikliku rekordi.

Sakala kergejõustiku seltsi esindav ja Audentese spordigümnaasiumis Ants Kiisa juhendamisel harjutav Halliste vallast pärit Jander Heil nentis juunioride Balti matši kettaheitevõistluse võitjana, et valmistas endale üllatuse. «Kettaheide on olnud mu kõrvalala – olen sellega tegelnud vahelduseks kuulitõukele. Nii et ligemale paarimeetrist isikliku rekordi parandust oli raske oodata,» lausus ta.

Kaks normi täitmist

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles