Treeningumatid kolitakse Paalalinna

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aastaid eri staadionidelt ja lagedamatelt platsidelt endale sobilikku treeningupaika otsinud ning alles viimasel ajal veidi rahu saanud Viljandi spordikooli vibulaskjatel seisab ees kolimine. Linna piiri lähedal Männimäel asuv plats, mis sai sportlaste ja entusiastide abiga korrastatud ning kus vibulaskjad seni on treeninud, müüdi mullu kevadel maha ning nüüd tuleb see uutele omanikele vabastada.

«Saime loa panna oma laskematt Kaare kooli staadionile. Abiks seegi,» ütles Viljandi spordikooli treener Aune Varik ning lisas, et võistlushooaeg on alanud ja pikalt polnud treeningupaiga otsimisega võimalik venitada.

Juhendaja sõnul pole Kaare kooli juures võimalik küll päris tippsportlasi ette valmistada, kuid vibulaskmise algõppega saab seal ikka hakkama. «Ümberkaudsetele elanikele me oma treeningutega kindlasti mingit ohtu ei kujuta,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles