Naised tegid kolmikvõiduga treeneri unistuse teoks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vibulaskjad said pühapäeval Järvakandis peetud Eesti täiskasvanute karikavõistlustel kolmikvõidu. Vasakul on teise kohaga lõpetanud Laura Tukk, keskel karikavõitja Laura Nurmsalu ja paremal kolmanda koha saanud Maris Tetsmann, kes päev varem tuli sealsamas Eesti juunioride karikavõitjaks.
Viljandi vibulaskjad said pühapäeval Järvakandis peetud Eesti täiskasvanute karikavõistlustel kolmikvõidu. Vasakul on teise kohaga lõpetanud Laura Tukk, keskel karikavõitja Laura Nurmsalu ja paremal kolmanda koha saanud Maris Tetsmann, kes päev varem tuli sealsamas Eesti juunioride karikavõitjaks. Foto: Erakogu

Viljandimaa vibulaskjad noppisid pühapäeval Järvakandis Eesti täiskasvanute karikavõistlustel kolm kõrgemat kohta.

«Ma olen sellest juba mõnda aega unistanud,» tunnistas Vana-Võidu klubisse koondunud vibulaskjate ja Viljandi spordikooli õpilaste juhendaja Aune Varik rõõmu varjamata.

Kolmikvõidule lisab vürtsi seegi, et karikavõitjaks tulnud Laura Nurmsalu kõrvale pääsesid nooremad, juuniorieas kaaslased, kes puksisid duellringides välja Eesti koondise liikmed Reena Pärnati ja Siret Luige.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles