Entusiastid hakkasid tänavat taastama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassisaba tänava taastamisel on kõige suuremaks murekohaks mäest alla voolav vesi, mis ühe korra ongi tänava juba endaga kaasa viinud. 20. mail võetakse töö uuesti käsile. Kõik kaasalööjad on teretulnud.
Kassisaba tänava taastamisel on kõige suuremaks murekohaks mäest alla voolav vesi, mis ühe korra ongi tänava juba endaga kaasa viinud. 20. mail võetakse töö uuesti käsile. Kõik kaasalööjad on teretulnud. Foto: Marko Saarm

​Kümmekond tragi viljandlast askeldas reede õhtupoolikul rehade, labidate ja voolikutega lossimägede veerel, et korda saada Pika ja Oru tänava vaheline lõik ehk Kassisaba tänav, mille olemasolust pole aimu paljudel viljandlastel.

Kassisaba on plaanis taastada siiski ajutiselt, et sellest saaks kahe ja poole meetri laiune tänav, kus saaks suvel liikuda. Mahukama tasandustöö tegi ära kopp, ülejäänu eest hoolitses aga inimtööjõud. 

«See omapärane ja uhke tänav on kogu aeg siin olnud, lihtsalt see pole aastakümneid läbitav olnud,» rääkis üks ettevõtmise algatajaid Gea Melin. «Seda tänavat ei tea ilmselt paljud, aga kõik ei käi ka siin kandis uitamas. See asub väga looduskaunis kohas ning sobiks ideaalselt jalutamiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles