Urmas Paet presidendivalimistest: me ei tohiks ühtegi kandidaati üle müstifitseerida

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu europarlamenti kuuluv Urmas Paet on Eestis üks pikema ministristaažiga inimesi. Ehkki tema saamist Eesti järgmiseks presidendiks pole seni keegi väga tõenäoliseks pidanud, on ta viimastel nädalatel siiski visalt potentsiaalsete kandidaatide seas püsinud.
Praegu europarlamenti kuuluv Urmas Paet on Eestis üks pikema ministristaažiga inimesi. Ehkki tema saamist Eesti järgmiseks presidendiks pole seni keegi väga tõenäoliseks pidanud, on ta viimastel nädalatel siiski visalt potentsiaalsete kandidaatide seas püsinud. Foto: Sander Ilvest / Postimees

​Euroopa Parlamendi liige Urmas Paet, keda on viimastel nädalatel korduvalt mainitud võimalike presidendikandidaatide seas, peab esmatähtsaks, et tulevase riigipea asjus suudaksid kokkuleppele jõuda need erakonnad, kes peavad Eesti edasise hea käekäigu aluseks tugevat Euroopa Liitu ja NATO-t.

Urmas Paet, teie olete üks nendest, keda presidendivalimiste kontekstis ühe võimaliku kandidaadina mainitakse. Kui tõsiselt te ise endast kui potentsiaalsest presidendikandidaadist mõtlete?

Arvestades seda, kui segane olukord praegu on, ei saa seda kindlasti välistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles