Juhtkiri. Kuld ja hõbe tagalale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Mai algus on Viljandi spordile olnud väga edukas. Euroopa meistrivõistluste kuldmedali ning Eesti meistriliiga hõbeda võitmine on olnud säravaimad tippspordi sündmused. 

Tõenäoliselt võib käimasoleva aasta Viljandimaa parima mees­sportlase tiitli juba välja anda. Siinse sõudeklubi presidendi Kaspar Taimsoo kuldmedal tähendab üle pikkade aastate esimest rahvusvahelise olümpiaala meistri tiitlit, mille Viljandist sirgunud sportlane on välja võidelnud. Ja ometi ootame ja loodame veel, sest augustis ootab olümpia. Äsjane tiitel paneb paatkonnale kahtlemata lisakoorma, aga see ei pruugi üldse ebameeldivalt mõjuda.

Aasta võistkond on meil samuti teada. Käsipalli meistrivõistlused ei konkureeri osalejate arvu või publikuhuvi mõttes küll suurte pallimängudega, aga viljandlastele läheb see korda. Fakt, et esimest korda suutis meie meeskond jõuda hõbedani ja puksida finaalist välja ühe kahest ehk Kehra, on tegelikult suur võit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles