Spordikooli parimad lapsed käisid tegevsportlastega soojamaalaagris

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia spordikooli õpilased Gedly Tugi (ees) ja Heidy Bergštein harjutasid Kitzbergi gümnaasiumi staadionil treener Mikk-Mihkel Arro käe all starte.
Karksi-Nuia spordikooli õpilased Gedly Tugi (ees) ja Heidy Bergštein harjutasid Kitzbergi gümnaasiumi staadionil treener Mikk-Mihkel Arro käe all starte. Foto: Elmo Riig

Kui harjumuspärane on kuulda, et soojal maal käivad treeninglaagrites võistlushooajaks valmistumas meie tippsportlased, siis aprillis tegid seda neli Kitzbergi gümnaasiumi õpilast, kes käivad Karksi-Nuia spordikoolis.  

«Tallinna lapsed käivad juba ammu ja eks aeg ole meil ka hakata sellele mõlema,» tähendas Karksi-Nuia spordikooli direktor Leo Liiber. Minek oli hõlbus tänu sellele, et koolis on treeneriks kaks tegevsportlast: kõrgushüppaja Grete Udras, kes proovib olümpianormi kätte saada, ja kümnevõistleja Mikk-Mihkel Arro. Nendega läksid kümneks päevaks Portugali treenima Gedly Tugi, Heidy Bergštein, Berit Tugi ja Remy Raheste.

Liiberi sõnul on need kõige atsakamalt treeningutel käinud õpilased ning treenerite initsiatiivist alguse saanud laager oli neile väikeseks ergutuseks.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles