Svjata Vatra vahetas uues videos instrumente

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svjata Vatra
Svjata Vatra Foto: Viljandi Vibes
Eesti-Ukraina folkansambel Svjata Vatra tuli välja uue akustilise videoga oma loole «Pane mind põlema». Vast valminud videos avaneb võimalus näha ansamblit uues kooseisus, kus lõõtspill on vahetatud kaasahaarava kitarri vastu.  
«Nii rokkivast loost akustiline versioon teha oli paras väljakutse,» tunnistas ansambli ninamees Ruslan Trochynskyi. «Tulemus aga meeldis meile niivõrd, et plaanime seda versiooni kindlasti ka mõnel kontserdil mängida.»
Viljandi Vibesi sessioonil valminud video filmiti Viljandi Rohelise Maja kohviku köögis, mis pole bändile üldse suvaline koht. Veel 11 aastat tagasi oli selle köögi asemel Ruslani esimese Viljandi kodu puukuur. Just seal tööd tehes hakkas mees unistama ansambli loomisest ja praeguseks on see kasvanud legendaarseks Svjata Vatraks.  
Viljandi Vibes on akustiliste live-sessioonide kanal, mis tutvustab head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Artistide seas on nii värskeid koosseise kui ka paljude lemmikuid.   
 
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles