Arvele saabunud raha pani politsei proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Et lõppenud nädalavahetus järgnes palga- või pensionipäevale ning sotsiaaltoetuste maksmisele, oli politseil taas väga palju tööd. Politseipatrullidel tuli Viljandimaal käia 64 väljakutsel ning kainenema toimetada üheksa inimest.

Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam sõnas, et kui kuu alguse palgad, pensionid ja toetused on laekunud, kipub nii mõnegi inimese sisemine lõvi ülemäära suureks kasvama ja sageli lõpetab peo alles mõni õnnetus või muu kurb tagajärg.

Lõviosa väljakutsetest oligi vähemal või rohkemal määral seotud alkoholiga. Politsei teatel olid väga paljud alkoholi liigselt tarvitanud mehed jäänud magama avalikesse kohtadesse, näiteks bussijaama, parkidesse ja linnatänavatele või häirisid oma ebaadekvaatse käitumisega möödujaid.  Samuti lahendas politsei mitmel korral tülisid, mis olid tekkinud ühise alkoholitarvitamise käigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles