Pirtsutanud pissijad panid pidustustele paraja põntsu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käspallimeeskond pidi esmaspäeval Põlvas Eesti meistrivõistluste finaalseeria viimases kohtumises Serviti paremust tunnistama. Meie mängijad pärjati aga väärt hõbemedaliga. Pildil piiravad Viljandi mängijad Veiko Luik (vaskul) ja Kristo Voika Serviti ukrainlasest mängumeest.
Viljandi käspallimeeskond pidi esmaspäeval Põlvas Eesti meistrivõistluste finaalseeria viimases kohtumises Serviti paremust tunnistama. Meie mängijad pärjati aga väärt hõbemedaliga. Pildil piiravad Viljandi mängijad Veiko Luik (vaskul) ja Kristo Voika Serviti ukrainlasest mängumeest. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Viljandi käsipallurid võivad uhkusega öelda, et nende Eesti meistrivõistlustel teenitud hõbemedalil on küljes tublisti ajalugu ja kuldset sära. Tuleval aastal suure tõenäosusega teine koht enam nii magus pole.

Viljandi käsipalliklubi eestvedaja ja meeskonna peatreener Marko Koks tunnistas pärast esmaspäeva õhtul Põlvas asetleidnud viimast finaalseeria mängu, et emotsionaalselt on raske rõõmupidu pidada, kui tuled kaotatud kohtumiselt. Teisalt andis ta endale aru, et tänavu võttis meeskond meistrivõistlustelt mis võtta andis.

«Oleks oodanud vähemalt ühte võitu finaalseerias. Kahju, et seda ei tulnud. Reaalselt on aga Serviti poolprofessionaalse kooslusena meist, täisamatööridest, siiski üle. Üks või kaks kohtumist võime tema vastu võita, aga kolme oli väga keeruline oodata,» arutles Koks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles