Linn ei hakka kaupluse välisust taastama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaminakeskuse välisuks on niiskuskahjustustest puretud.
Kaminakeskuse välisuks on niiskuskahjustustest puretud. Foto: Karl-Eduard Salumäe

Viljandi linnavalitsuselt oma poe ukse taastamist küsinud kaupmees sai eitava vastuse, sest raad ei nõustunud tema arusaamaga kahju tekkimisest.

28. aprilli Sakala kirjutas, kuidas Kauba tänaval asuv Kaminakeskuse pood soovib, et linn laseks tema välisukse korda teha. Kaupluse juhataja Hannes Puu selgitas, et uks on lõhki paisunud, sest munakivisillutisele tekkivast lombist läbi sõitvad autod lennutavad vee vastu maja. Ta märkis, et veesamba kõrgus küündib ligikaudu 70 sentimeetrini ning suurema vihmaga trepiesine lausa ujub. Sealjuures rõhutas Puu, et on oma muret linnale aja jooksul mitu korda meelde tuletanud. Oma sõnul andis ta ukse ette kogunevast veest teada juba tänava ehitamise ajal ülemöödunud aastal, kuid sellest ei muutunud midagi.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti teedespetsialist Heikki Teearu kinnitas läinud kuu lõpul, et seda laadi kahjuhüvitise palve on tema kogemust mööda tavapäratu. Tavaliselt esitatakse teede ja tänavatega seotud kahjuhüvitise nõudeid juhul, kui mõni auto on löökaugus viga saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles