Huumorisaade algatas Kolga-Jaani ausambasaaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett ja Enrique Iglesias
Anett ja Enrique Iglesias Foto: Internet

Seltskonnaajakirjandusest tuttava Iglesiase-Aneti kommentaar, nagu elaksid Kolga-Jaanis tühised inimesed, viis Eesti Televisiooni «Erisaate» tegijad mõttele püstitada Viljandimaale Kolga-Jaani vallamaja ette Anetile ausammas.



Täna kell 20.35 tutvustatakse ETV «Erisaates» Kolga-Jaani püstitava ausamba kavandivõistluse tulemusi.



Loovkonkursil osalesid Eesti kunstiakadeemia skulptuurieriala tudengid, finaali pääses viis paremat tööd. Lõpliku valiku teeb Iglesiase-Aneti Ausamba Rajamise sihtasutus nädala jooksul. Žürii hindab kavandi kõrget kunstilist taset ning jälgib, et sambal mitte mingil juhul poldid ei paistaks.



«Erisaade» ja Kolga-Jaani vallavalitsus püstitavad Iglesiase-Anetile Kolga-Jaani vallamaja ette ausamba, sest Anett lausus septembri algul «SL Õhtulehele» surematu mõttetera: «Ma ei ole tühine inimene. Tühised inimesed on võib-olla Kolga-Jaanis, kuigi ma usun, et igas inimeses on midagi head.»



Tänutäheks Kolga-Jaani populariseerimise eest üleriigilises meedias püstitatakse ausammas kuu aja jooksul. Erinevalt 100 miljoni krooni eest rajatavast Vabadussõja monumendist valmib Aneti sammas 100 krooni eest. Samba rajamiseks vajalik summa on rahva annetuste abil juba koos.



Kuulsaks sai Anett eelmisel sügisel, kui ta veetis enda väitel kuuma öö koos Eestit väisanud latiinostaari Enrique Iglesiasega. Septembri algul koostas «Eesti Ekspressi» kõige tühisemate kuulsuste edetabeli ja asetas esikohale Iglesiase-Aneti.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles