Kesklinna kool kaitses Pärnus mullust võitu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Kesklinna kooli esindus teenis Pärnus peetud kombineeritud teatevõistluse «Tähelepanu, start!» finaalis esikoha.
Viljandi Kesklinna kooli esindus teenis Pärnus peetud kombineeritud teatevõistluse «Tähelepanu, start!» finaalis esikoha. Foto: Erakogu

Kolmapäeval kogunesid Pärnu spordihalli Eesti kiiremate ja osavamate koolide esindused, selgitamaks koolispordi liidu korraldatava kombineeritud teatevõistluse «Tähelepanu, start!» tänavusi tublimaid.

Suurte õppeasutuste arvestuses konkureerinud Viljandi Kesklinna kooli võistkonnal õnnestus oma mullu teenitud võitu tänavu edukalt kaitsta.

Nagu ütles võitjate õpetaja Raina Luhakooder, läks võistkonnal kolmest kavas olnud teatevõistlusest esimene küll veidi viletsalt ja tuli neljas koht, kuid kahes järgmises näitasid lapsed väga head kiirust ja osavust ning said esikoha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles