Sammulis algab takistussõidu karikasari

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme tuleb Sammuli Tallide võistlusväljakul Viljandimaa takistussõidu karikasarja avaetapp. Mulluse sarja viimasel osavõistlusel tehtud pildil on Berit Lehtsaar.
Homme tuleb Sammuli Tallide võistlusväljakul Viljandimaa takistussõidu karikasarja avaetapp. Mulluse sarja viimasel osavõistlusel tehtud pildil on Berit Lehtsaar. Foto: Elmo Riig

Homme Sammuli tallis peetava takistussõiduvõistlusega algab kolmest etapist koosnev Viljandimaa karikasari. Järje saab see 2. juulil ja finaal on 3. septembril.

Sarjaga tehakse kindlaks parim Viljandimaal elav või treeniv või Viljandimaale registreeritud spordiklubisse kuuluv takistussõidupaar.

Tänavu kolmandat korda teokssaavas karikasarjas on igal etapil kavas neli võistlussõitu. Kui sarja arvestusse kuuluvad 100, 110, 120 ja 130 sentimeetri kõrguste takistustega sõit, siis iga etapi alguses on ka algajatele või noortele hobustele mõeldud 80–100-sentimeetriste takistustega mõõduvõtt. Viimasel, septembrikuisel osavõistlusel lisandub harrastussõitjate «Prix de Porche».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles