Pinge pärssis mängukindlust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Koks.
Marko Koks. Foto: Marko Saarm

Teisipäeval Põlvas Eesti käsipallimeistrivõistluste finaalseeriat alustanud Viljandi HC meeskond pidi võitlusliku kohtumise järel tunnistama tiitlikaitsja Serviti 27:18 paremust.

Kuigi viljandlased olid kogu kohtumise kaotusseisus – poolaeg lõppes 8:15 –, võivad vaid väga optimistlikud Serviti fännid öelda, et mäng oli täielikult võõrustajate kontrolli all. Võrdsete meeskondade tasavägise võitluse kallutas Serviti enda kasuks eelkõige parema pealevisete realiseerimisega. Viljandi meestel läks tavalisest tublisti rohkem pealeviskeid luhta. Hädas olid nad ka pallikaotustega.

Viljandi HC väravavaht Rasmus Ots nentis, et pärast veerandtunnist lahingut kippus mäng murenema. «Tagant, teise värava alt on hea vaadata, mis rünnakul toimub. No ei tulnud enam! Tahtmist oli liiga palju, hakkasime kangutama ja selle pealt eksima,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles