Maavalitsuses näeb veel Leo Arneki loodusfotosid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leo Arnek
Leo Arnek Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi maavalitsuse teise korruse fuajees saab vaadata Leo Arneki tehtud loodusfotode näituse teist poolt, esimene pool oli sealsamas üleval mullu oktoobri keskpaigast aasta lõpuni.
 


Harrastusfotograaf Leo Arnek ütles oktoobris näitust avades, et see on tema tööde esimene väljapanek väljaspool Kolga-Jaani valda. Tänavu veebruaris avatakse tema fotode näitus ka Karksi valla kultuurikeskuses.

«Varahommikune udune päikesetõus eeldab keskööl ärkamist ja rappa tormamist. Tihti juhtub ka nii, et ei tulegi seda, mida ootasid. Aga alati jääb mingi hetk silme ette ja alati jääb lootus, et järgmisel korral tuleb see, mida näha ihkasid,» kirjutab Leo Arnek näituse tutvustuses.

Leo Arneki näitust «Hetki looduses II» saab maavalitsuse teise korruse fuajees vaadata tööpäeviti kella 8—17. Näitus jääb avatuks veebruari lõpuni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles