Majadevaheline mänguväljak üllatas rohkete klaasikildudega

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liia Järvelaht korjas eelmisel nädalal koos paari teise lapsevanemaga pool ämbritäit klaasikilde, mis ohustasid Männimäe kortermajade vahel mängivaid ja ringi lippavaid lapsi. Paljajalu ei julgeks ta oma poega Sten Hendrikut mänguväljakule mingil juhul lubada.
Liia Järvelaht korjas eelmisel nädalal koos paari teise lapsevanemaga pool ämbritäit klaasikilde, mis ohustasid Männimäe kortermajade vahel mängivaid ja ringi lippavaid lapsi. Paljajalu ei julgeks ta oma poega Sten Hendrikut mänguväljakule mingil juhul lubada. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal korjas Viljandis Männimäel elav Liia Järvelaht koos teiste lapsevanematega, kelle mudilased jagavad Riia maantee ja Männimäe tee kortermajade vahel asuvat mänguväljakut, selle ümbrusest pool ämbritäit klaasikilde.

Kui Sakalasse jõudnud mänguämber koos ohtliku saagiga pärineb eelmisest nädalast, siis eile korjas Liia Järvelaht samalt mänguväljakult ühe peotäie klaasikilde veel lisaks – seda kõigest paariminutilise ringkäigu jooksul.

Tema viieaastane poeg Sten Hendrik mängib seal koos teiste ümberkaudsetes majades elavate lastega, keda on ema sõnul õhtuti hulgaliselt. Õigupoolest olidki Järvelahe sõnul lapsed need, kes kildudele tähelepanu pöörasid, kui leidsid turnimispuu juurest katkise pudeli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles