Neljapaat sõitis Euroopa meistrivõistlustele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma vormitippu augustikuusse kavandav Eesti paarisaerulise neljapaadi meeskond on mõnda aega treeninud Viljandis. Eile asutasid nad end aga Saksamaale Euroopa meistrivõistlustele. Pildistamise ajaks oli uus võistluspaat juba kokku pakitud ja mehed toetusid mõnevõrra eakama rahvapaadi najale.
Oma vormitippu augustikuusse kavandav Eesti paarisaerulise neljapaadi meeskond on mõnda aega treeninud Viljandis. Eile asutasid nad end aga Saksamaale Euroopa meistrivõistlustele. Pildistamise ajaks oli uus võistluspaat juba kokku pakitud ja mehed toetusid mõnevõrra eakama rahvapaadi najale. Foto: Elmo Riig

Viimased paar nädalat Viljandi järvel vormi timminud Eesti paarisaerulise neljapaadi meeskond asutas end eile Saksamaale, kus eeloleval nädalavahetusel peetakse Euroopa meistrivõistlusi.

Peagi naaseb aga hooaja kõige olulisemaks, olümpiamängude regatiks valmistuv koosseis õige pea Viljandisse.

Paatkonna viljandlasest esisõudja Kaspar Taimsoo tunnistas, et Brandenburgis asetleidvatel tiitlivõistlustel kulda oodata oleks liig, kuid spordimeestena annavad nad endast loomulikult parima ja loodavad kõige teravamas konkurentsis sõna sekka öelda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles