Kevadisel Emajõel tõmmati võistlusperiood käima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erli Mat on alustanud võistlusaastat väga tugevate sõitudega: kolme nädala eest teenis ta Horvaatias peetud rahvusvahelisel võistlusel kolmanda koha ning läinud nädalavahetusel oli Emajõe karikavõistlustel kodustele konkurentidele alistamatu.
Erli Mat on alustanud võistlusaastat väga tugevate sõitudega: kolme nädala eest teenis ta Horvaatias peetud rahvusvahelisel võistlusel kolmanda koha ning läinud nädalavahetusel oli Emajõe karikavõistlustel kodustele konkurentidele alistamatu. Foto: Erakogu

Laupäeval ja pühapäeval Tartus peetud Emajõe karikavõistlused tähendasid Eesti sõudjatele hooaja algust ning pakkusid koondisesse pürgijatele aasta esimese enesetõestamisvõimaluse.

Enamik Viljandimaa noorteklasside rahvusvahelistele tiitlivõistlustele ihkavaid sportlasi sai Horvaatias treeninglaagris korralikult vormi koguda ning see andis neile Tartu võistlustel hea lähtepositsiooni. Nagu ütles Viljandi spordikooli treener Ruth Vaar, läks viljandlastel seal oodatust isegi veidi paremini.

Vaari sõnul on tulemusliku avavõistluse taga töine periood Horvaatias ning asjaolu, et sealt naastes ootas sõudjaid jäävaba kodujärv, mis võimaldas tööd jätkata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles