Repliik. Rokkiv eluviis

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Beljaev
Ketlin Beljaev Foto: Marko Saarm

Rokkar Tanel Padar ütles hiljuti meedias, et tal tuli eelmisel aastal kopp ette kõigest, mis on seotud alkoholi ja suitsetamisega. Nüüd valmistub ta Otepää triatloniks ning laupäeval võis teda näha rattaga Viljandis 155 kilomeetri järel Kõrgemäest üles rühkimas.

Kuigi Padar on triatloni maskott, oleks ta ühtlasi hea reklaamnägu Terve Eesti Sihtasutuse algatatud kampaaniale, mis kutsub poole vähem jooma ja poole rohkem jõudma. See on minu arvates väga hästi õnnestunud üleskutse: sõnum on selge ja kergesti teostatav. Kui hakkab levima arusaam, et joomine ei peagi lõppema tuumapohmelliga, mis röövib kogu järgmise päeva, on juba poole parem.

Kui seni on püütud inimesi pahedest loobuma mõjutada pigem hirmutamisega, siis niisugune toon tundub märksa tõhusam. See ei pruugi küll mõjuda paadunud alkohoolikutele, aga võib aidata muuta mõtlemist aktiivsetel inimestel, kes tahavad elult midagi enamat kui pidusid, mida ei mäleta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles