Mitmes bussipeatuses on üleval vale graafik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudteejaama peatuses on bussi number 8 ajutine sõiduplaan üleval, teistes peatustes aga mitte.
Raudteejaama peatuses on bussi number 8 ajutine sõiduplaan üleval, teistes peatustes aga mitte. Foto: Karl-Eduard Salumäe

Viljandi linnaliinibuss number 8, mis peatub muu hulgas vaksalis, on kaks nädalat sõitnud tavapärasest teistsuguse graafikuga ning teeb seda veel kolm nädalat. Ajutine sõiduplaan on aga üleval vaid raudteejaama peatuses.

Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kaupo Kase kinnitusel oli otsus riputada muutunud sõidugraafik üles üksnes vaksalihoone kõrval olevasse peatusesse teadlik valik. Ta põhjendas seda muudatuste lühiajalisusega ning viitas ühtlasi asjaolule, et kolme nädala pärast terendavad graafikus juba uued muudatused.

Sõiduplaanide muutmise vajaduse on tinginud raudtee remont. 18. aprillil alustas Edelaraudtee Rapla kandis esimest remonditsüklit, mis tõi muudatusi Tallinna ja Viljandi vahel sõitvate rongide graafikusse. See omakorda sundis maavalitsust tegema korrektiive Viljandi liinibusside liikumisse. Suuremas osas puudutab see bussi number 8, mis ei suundu igal ringil enam raudteejaama, kuid teeb varasemaga võrreldes paar ringi enam. Natuke muutusid ka bussi number 9 ajad, kuid need puudutavad üksnes hilisõhtusi sõitjaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles