Viljandlased noolivad kulda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal Saksamaa esiliigaklubiga tulevaks hooajaks lepingu sõlminud 18-aastane Karl Toom oli neljapäeval Kehras poolfinaalseeria kolmandas mängus viljandlaste suurim väravaviskaja ja tema kaugelt lendu saadetud pallid päästsid nii mõnegi viljandlaste kinnijooksnud rünnaku.
Sel nädalal Saksamaa esiliigaklubiga tulevaks hooajaks lepingu sõlminud 18-aastane Karl Toom oli neljapäeval Kehras poolfinaalseeria kolmandas mängus viljandlaste suurim väravaviskaja ja tema kaugelt lendu saadetud pallid päästsid nii mõnegi viljandlaste kinnijooksnud rünnaku. Foto: Marko Saarm

Tuleval nädalal Eesti meistrivõistluste finaalseeriat alustav Viljandi käsipallimeeskond astub võitlusse kõige kõrgema sihiga, teades, et seljataha jäänud võidukast poolfinaalseeriast on lahingud Põlva Servitiga tublisti närvilisemad ja ka raskemad.

Neljapäeval teenisid viljandlased võõral väljakul poolfinaalseerias kolmanda võidu, alistades kahe väravaga HC Kehra. Ehkki kohtumine kulges algusest lõpuni viljandlaste eduseisus, ei tulnud võit sugugi kergelt. Poolaja võitsid nad 13:8 ja kogu mängu 25:23.

Võrdlemisi närviliselt möödunud vastasseisus tegi võitjate poolel suurepärast tööd väravavaht Rasmus Ots ja väga hästi tegutses kaitseliin. Rünnakul olid meie suuremad väravaviskajad seekord Karl Toom seitsme ning Karl Roosna ja Kristo Voika viie väravaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles