Priit Toobal: ma pole oma võitlust veel lõpuni pidanud

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silmapaistvalt tegusa ja osavõtliku keskerakondlasena ei pidanud Priit Toobal eelmise aasta oktoobris Edgar Savisaare Hundisilma talus paljuks partei piirkondade juhtide koosoleku tarvis toole tassida.
Silmapaistvalt tegusa ja osavõtliku keskerakondlasena ei pidanud Priit Toobal eelmise aasta oktoobris Edgar Savisaare Hundisilma talus paljuks partei piirkondade juhtide koosoleku tarvis toole tassida. Foto: Mihkel Maripuu

Ühtevalu poliitiliste, aga ka kriminaalsete skandaalide keskmes püsiv Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütleb end oma seisukohtade õigsuses kindel olevat ning lubab vankumatu tinasõdurina Edgar Savisaare kõrvale jääda.

Priit Toobal, teist on saanud Eesti poliitikas üks karikatuursemaid natuure, keda puudutavad uudised tekitavad peaaegu alati elevust. Mis te ise arvate, miks teile selline kuvand on tekkinud?

Noh, ma ei saa sellega päris nõus olla, et ma nii huvitav olen. See, et riigi suurima erakonna peasekretärist palju kirjutatakse, oli mulle selge juba 2007. aastal, kui nõustusin ametisse asuma. Keskerakond on suur, mistõttu teda armastatakse, aga ka vihatakse. See kandub paratamatult üle ka peasekretäri isikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles