Prokuratuur räägib Valuoja puiesteel olnud tapmisest pärast uurimise lõppu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks nädalat tagasi Valuoja puiesteel olnud mõrva kohta ei anna prokuratuur uut infot enne, kui eeluurimine on lõpetatud.
Kaks nädalat tagasi Valuoja puiesteel olnud mõrva kohta ei anna prokuratuur uut infot enne, kui eeluurimine on lõpetatud. Foto: Elmo Riig

Prokuratuur ei avalda Valuoja puiestee tapmise seni ilmnenud asjaolusid enne eeluurimise lõppu ega ütle, kas kahtlustatav on saadetud kohtumeditsiinilisse ekspertiisi.

«Kahtlustatav on üle kuulatud ja viibib kohtu loal vahi all. Kriminaalasjas on määratud ka vajalikud ekspertiisid,» vahendas prokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina seda, mida prokuratuur praegu mõrva kohta avaldab.

Täpsustavale küsimusele, kas kahtlustatavale on tellitud kohtupsühhiaatriline ja -psühholoogiline ekspertiis, prokuratuur ei vastanud. Vastuseta jäi ka küsimus, kas on selgeks saanud, miks kahtlustatav relva võttis ja tulistama hakkas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles