Heas vormis Keio Kits sihib pühapäeval võitu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa sportlane Keio Kits pälvis laupäeval Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel kuldmedali. Pühapäeval stardib ta võidusooviga ümber Viljandi järve jooksule.
Viljandimaa sportlane Keio Kits pälvis laupäeval Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel kuldmedali. Pühapäeval stardib ta võidusooviga ümber Viljandi järve jooksule. Foto: Elmo Riig

Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel lähimaid rivaale soliidse eduga võitnud Viljandimaa mees Keio Kits tunnistas oma head võistlusvormi ning lubas ka pühapäeval ümber Viljandi järve jooksule startida võidusooviga.

Väikese liialdusega võib öelda, et Kits asus möödunud laupäeval Elvas peetud meistrivõistluste nelja kilomeetri rajale otse lennukilt. Oma sõnul oli tal pärast Ameerika Ühendriikidest kojujõudmist võimalik siiski mõned tunnid tukkuda. 

Endale hästi tuttavatel Elva jooksuradadel edestas Kits hõbeda teeninud Olavi Allast 18 ja pronksi saanud Sergei Tšerepannikovi 19 sekundiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles