Täna uksed avav käsitööpood töötab puhkepäevadeta

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eheda ja Ehtsa Käsitöö Viljandi poes hakkavad toimetama Liina Rullingo ja Gerri Annerviik. Kuigi põhirõhk on puidust käsitööl, pakutakse ka sepiseid ja muud Eestis valminud käsitööd.
Eheda ja Ehtsa Käsitöö Viljandi poes hakkavad toimetama Liina Rullingo ja Gerri Annerviik. Kuigi põhirõhk on puidust käsitööl, pakutakse ka sepiseid ja muud Eestis valminud käsitööd. Foto: Marko Saarm

Pärast seda, kui Ehe ja Ehtne avas veebruaris Pärnus oma teise käsitöökaupluse, hakkasid omanikud kohe Viljandis Lossi tänaval sisse seadma uut pesa, mis on järjekorras viies ja mille uksed avatakse täna.

Esimene Ehe ja Ehtne Käsitöö, mis tegutseb kuuendat aastat, asub Haapsalus. Kaupluste juhataja Margit Loitloo ütles, et kuna Haapsalu sarnaneb Viljandiga, soovisid nad ka siia laieneda. Tänavune aasta on tema sõnul eriline aga seetõttu, et mõne kuu jooksul on lisandunud kaks kauplust.

Ehe ja Ehtne on osake osaühingust Ossmet, mis tegeleb vesilõikuse ning laserlõikuse ja -graveerimisega. Lisaks Eesti käsitöömeistrite toodangule pakutakse suurt omatoodangu valikut. Näiteks on spetsiaalselt Viljandi kaupluse tarvis lõigatud laseri abil puidust välja tikutopsilt tuttav Mulgi kuuega mehike, keda saab magnetiga külmikule panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles