Tuline lahing viis viljandlased juhtima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond jõudis teisipäeval Eesti käsipallimeistrivõistluste finalistiseisusest ühe mänguvõidu kaugusele, kui alistas pealtvaatajaid pilgeni täis kodusaalis HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi.
Viljandi HC meeskond jõudis teisipäeval Eesti käsipallimeistrivõistluste finalistiseisusest ühe mänguvõidu kaugusele, kui alistas pealtvaatajaid pilgeni täis kodusaalis HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi. Foto: Marko Saarm

Eesti käsipallimeistrivõistluste kolmandas poolfinaalkohtumises teisipäeval Viljandis alistas Viljandi HC 25:22 HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi ja asus kolme võiduni peetavat seeriat 2:1 juhtima.

Viljandlased mängisid võistkondlikult ja võitluslikult. Ehkki üle platsi mehena säras suurima skoori tegija Kristo Voika, väärib kiitust meeskond tervikuna.

Kohtumine algas kodumeeskonnale suurepäraselt: esimesed veerand tundi õnnestus vastane nulli peal hoida. Sellest hoolimata Kehra ei murdunud ja teisel poolajal jõudis ta vahepeal ka kahe värava kaugusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles