Meeskond otsib veel rünnakul enesekindlust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Lillevere sõnul on Viljandi Tuleviku klubi esindusmeeskond alustanud Eesti meistrivõistluste esiliigahooaega päris korralikult, aga ruumi mängu parandada on veel küllaga.
Aivar Lillevere sõnul on Viljandi Tuleviku klubi esindusmeeskond alustanud Eesti meistrivõistluste esiliigahooaega päris korralikult, aga ruumi mängu parandada on veel küllaga. Foto: Marko Saarm

Et enamiku möödunud Premium-liiga hooajast kasutas Viljandi Tuleviku klubi esindusmeeskond kaitsest lähtuvat taktikat, siis nüüd vajab ta peatreener Aivar Lillevere sõnul ründava joonisega kohanemiseks aega ning edurivimeestel jääb veel vajaka enesekindlusest ja sportlikust ülbusest.

Pärast Eesti meistrivõistluste esiliiga esimese mänguringi lõppu tunnustas Lillevere oma mängijaid, nentides, et nood on väljakul üldjoontes näidanud mänguisu ja võitlusvalmidust. Selle parimaks näiteks tõi ta kolmanda vooru kohtumise Infoneti II meeskonnaga.

«Ehkki mängisime enamiku kohtumisest vähemuses, polnud väljakul seda näha. Sellist isukat võitlemist tuleb esile tõsta,» kõneles Lillevere ning lisas, et häid kohtumisi on olnud veelgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles