Perekodu saatis pikaaegsed töötajad kooli

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15 sihtasutuse Perekodu töötajat asusid eelmisel reedel õppima Tallinna tervishoiu kõrgkooli lapsehoidja erialale. Õpe on töökohapõhine, sestap toimus ka avaaktus Perekodu ruumides.
15 sihtasutuse Perekodu töötajat asusid eelmisel reedel õppima Tallinna tervishoiu kõrgkooli lapsehoidja erialale. Õpe on töökohapõhine, sestap toimus ka avaaktus Perekodu ruumides. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sihtasutus Perekodu võitis mullu riigihanke ning seeläbi õiguse osutada kuni järgmise aasta lõpuni Viljandimaal raske ja sügava puudega lastele tugiteenuseid. Selleks tuli aga pikaaegsed töötajad taas koolipinki saata.

Nagu ütles Perekodu juhataja Hilka Raba, tõi hankevõit asutusele kaasa kohustuse pakkuda lapsehoiuteenust suuremas mahus, kui olemasolevad ressursid võimaldasid. 

«Varem pakkusime lapsehoiuteenust üksnes koolivaheaegadel ja nädalavahetustel vajadust mööda. Uue rahastuse alusel saavad lapsed, kes käivad Jaagu lasteaias või koolis, hoiuteenust ka nädala sees pärast õppetööd,» rääkis Raba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles