Purjus peaga tehtud naljad andsid koha arestimajas

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirli Oja (vasakul) ja Sandra Vahtramäe käisid sel nädalal kohtus kahel päeval. Mõlemad said karistuseks aresti, esimene viis ja teine 20 päeva.
Sirli Oja (vasakul) ja Sandra Vahtramäe käisid sel nädalal kohtus kahel päeval. Mõlemad said karistuseks aresti, esimene viis ja teine 20 päeva. Foto: Marko Saarm, Gunnar Teas

​Veebruaris jõid 19-aastane Sandra Vahtramäe ja 28-aastane Sirli Oja peaaegu iga päev. Purjuspäi tuli neil mõte lõbustada end kiirabile ja politseile valeväljakutseid tehes. Nüüd peavad nad selle eest arestikambris karistust kandma.

19-aastane Sandra Vahtramäe oli häirekeskusega suhtlemises märgatavalt agaram ning tema toodi teisipäeval ka kohtusaali arestikambrist, kus ta kandis politseinike solvamise eest saadud 25-päevast aresti. Kohtusaalist väljudes oli ta 20 arestipäeva lisaks saanud.

28-aastane Sirli Oja oli kohtu ees ühe valeväljakutse eest. Temalgi on varasemast hulk väärtegusid ning teda karistas kohus viie päeva pikkuse arestiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles