Investeeringud, ausammas ja lammutamine

Urmas Suik
, Viljandi linnavolikogu eelarve- ja arengukomisjoni liige, Viljandi linnavolikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Suik
Urmas Suik Foto: Elmo Riig / Sakala

VIIMASTEL AASTATEL on Viljandisse kerkinud uus lauluväljak. Uue näo on saanud kultuurimaja ning sama juhtub peagi muusikakooliga. Riigi raha eest renoveeritakse Ugalat. Mõni aasta tagasi sai linn moodsa riigigümnaasiumi. 2008. aastal valmis pärimusmuusika ait. Linna raha eest kordatehtust meenub veel turuplats. Uus bussijaam ja raamatukogu tuleks vist küll pigem ärimeeste kontole kanda.

Tunnistagem: humanitaarse kallakuga ettevõtmised on Viljandis läinud üliedukalt. Linna raha eest ülalpeetavate meelelahutuskeskuste vahel on tekkinud suur rebimine klientuuri nimel. Küsimus on, kas selle tõttu on kannatanud linna muu infrastruktuuri areng.

Sakala vahendas hiljuti, millised tänavad saavad riigi abiga uue näo. Nagu võis lugeda, on Riia maantee ning Vaksali ja Kalevi tänava ristmik mängust väljas. Lisaks sellele kuulsime ühel eelmisel arengukomisjoni koosolekul, et ega linnavõimul mingit pikemaajalist plaani tänavate arengu kohta ole. Aga võiks ju olla. Üha elavnev jalgrattatarbeliiklus (ei tea, kas sai hea termin) on vaeslapse rollis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles