Viljandis on liikvel uued autovargad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ööl vastu pühapäeva püüdsid ühe võõrriigi autovargad Viljandist vähemalt üht sõidukit ära viia ning Tõrvas jõudsid nad ka sihile. Pisut hiljem tabas politsei vargad koos ärandatud autoga.

Juhtumit uuriv Lääne prokuratuur pole nõus avaldama, mis riigi autovarastega on tegu. Sakala andmetel polnud vargad seekord Leedust, vaid Valgevenest.

Prokuratuuri pressiesindaja Annely Erm selgitas, et praeguses uurimisfaasis tahab prokuratuur välja anda võimalikult vähe infot, et oleks võimalik jõuda autovaraste tegelike liidriteni. Teada on vaid, et tõenäoliselt on see varaste rühm ka varem Eestis käinud ja enne pigem Pärnu lähistel tegutsenud.

Küsimusele, kas lisaks ühe auto ärandamise katsele ning ühe varastamisele püüdsid vargad veel mõnda autot või autoosa kätte saada, jättis prokuratuur uurimisele viidates samuti vastamata. Sakala andmetel viidi vähemalt ühelt autolt tol ööl Viljandis ära numbrimärgid. Kas vargus on seotud välismaalastest autoärandajatega, pole teada.

12. veebruaril pidas politsei Karksi-Nuia kandis korraldatud erioperatsiooni käigus kinni kolm Leedust pärit autovarast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles