Kassiplank ootab Lutsu tänaval põnevaid pilte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi waldorfkooli kõrval asuv kassiplank hakkab piltidega täituma.
Viljandi waldorfkooli kõrval asuv kassiplank hakkab piltidega täituma. Foto: Margus Haav

Kui eile hommikul avati Viljandis Lutsu tänaval vanalinna kassiplank ning kuulutati välja kassipiltide kogumise aktsioon Frieda Helene Agnes Sangernebo nimelise näituse koostamiseks, siis pärastlõunaks olid esimesed paarkümmend pilti korraldajatel juba käes.

«Esimesed pildid on varsti üleval,» lubas Gea Melin, kes on üks kassiplangu idee eestvedajaid. Tema sõnul sai kassiplangu püstitamise mõte alguse muidugi kassidest ja Lutsu tänavast. «See tänav on legendaarne oma kasside poolest. Praegu pole neid seal ehk küll nii palju kui varem, aga juba vanadest lugudest on see tänav kassidega seotud.»

Fotosid või joonistusi soovitavalt vanalinna või ükskõik millisest Viljandi kassist oodatakse aadressil tuleoue@viljandi.ee. Kassid leiavad väärika koha kassiplangul koos saatja ees- ja perekonnanimega ning kui  foto või joonistuse juurde on kirjutada legend või lugu, tasub ka see kaasa panna. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles