Tammede jooksu kiireim oli Ülari Kais

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülari Kais (ees) võitis pühapäeval Viljandi valla seeriajooksu teise etapi, Kolme Tamme jooksu. Tema kõrval jookseb Olav Paris, kes sai kolmanda koha.
Ülari Kais (ees) võitis pühapäeval Viljandi valla seeriajooksu teise etapi, Kolme Tamme jooksu. Tema kõrval jookseb Olav Paris, kes sai kolmanda koha. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval anti Viiratsis kümne kilomeetri pikkuse Kolme Tamme jooksu start. Jaheda tuule ja vihmasabinate kiuste spurtis ja sörkis raske reljeefiga rajale 73 sportlast, kelle hulgast võitjana jõudis tagasi Ülari Kais.

Ajaga 40.19,6 lõpetanud Kais edestas teiseks tulnud Raivo Nõmme rohkem kui minutiga. Nõmme ja kolmanda koha saanud Olav Parise vahe oli seevastu juba napim: nende ajad olid vastavalt 41.20,3 ja 41.30,8.

Kuue osalejaga viiekilomeetrise distantsi võitis Morten Siht ajaga 24.37,6. Talle järgnesid Bruno Pugal ja Carmen Kazantseva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles