Noor näitleja Karl Robert Saaremäe astub vanemate jälgedes, ent mitte varjus

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Robert Saaremäe sõnul oleks tegelaskuju luues ideaalne minna nii sügavale, et lausa iseennast ära petta.
Karl Robert Saaremäe sõnul oleks tegelaskuju luues ideaalne minna nii sügavale, et lausa iseennast ära petta. Foto: Marianne Loorents

Tiina Mälbergi ja Üllar Saaremäe poeg Karl Robert Saaremäe on üks neist noortest näitlejatest, kes suurt teatrimaailma alles lavaeesriide sametiste voltide vahelt piilub. Kuigi Viljandi kultuuriakadeemia lõpetamiseni on jäänud veel poolteist aastat, pole ilmselt eriti kaugel aeg, mil me teda üha sagedamini püünel nägema hakkame.

Tõtt-öelda on 23-aastane näitleja üles astunud juba mitmel pool, näiteks Rakvere teatri lavastustes «Vennad Lõvisüdamed» ja «Maailma parim küla» ning NUKU teatri lavastuses «Kapten Granti lapsed».

Tähelepanelikumale televaatajale on Karl Robert Saaremäe tuttav ka hiljuti TV3-s jooksnud sarjast «Vabad mehed». Praegu kehastab ta Kanal 2-s linastuvas seriaalis «Viimane võmm» oma isa Üllar Saaremäe tegelaskuju paarimeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles