Messil jagatakse algajatele maainimestele tasuta ärinõu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maal ei ole häid töökohti just jalaga segada, seepärast tuleb seal hakkamasaamiseks sageli töökoht ise luua. Sel kevadel Tartus ja Tallinnas peetaval messil «Maale elama» jagataksegi tasuta ideid, millise ettevõtlusega oleks otstarbekas maal tegelda.

Maakondlike arenduskeskuste ettevõtluskonsultandid annavad messil püstipandavates ettevõtluskohvikutes tagasisidet ning nõustavad maale elama soovijaid.

«Iga elukohavahetus toob kaasa küsimusi ja ebakindlust. Internetiavarustes on infot palju, kuid see võib pahatihti segadusetunnet isegi suurendada. Seetõttu on hea rääkida asjatundjatega, kelle igapäevane töö on seotud ettevõtlusalase nõustamise ja maale elama kolijate toetamisega. Just sellised spetsialistid on iga maakonna arenduskeskuses olemas. Nendega saab arutada, mida maal teha, millest alustada ja kust toetusi küsida,» rääkis arenduskeskuste koostöövõrgustiku koordinaator Silja Talviste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles