Viljandi juuksur avas Tallinnas salongi

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis Jakobsoni ja Tallinna tänava nurgal asuvat Foori salongi peab Jane Jõulu endiselt oma põhiliseks töökohaks. Samas vibutab ta aeg-ajalt fööni ja klõbistab kääre ka Tallinnas vast avatud ilusalongis.
Viljandis Jakobsoni ja Tallinna tänava nurgal asuvat Foori salongi peab Jane Jõulu endiselt oma põhiliseks töökohaks. Samas vibutab ta aeg-ajalt fööni ja klõbistab kääre ka Tallinnas vast avatud ilusalongis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Seda, et edukad Tallinna ettevõtted asutavad maakonnalinnadesse esindusi, võib pidada võrdlemisi tavaliseks. Hoopis harvem tuleb ette, et provintsi väikeettevõtjad laiendavad haaret pealinna. Viljandi juuksur Jane Jõulu just seda tegi.

Seni Viljandis füüsilisest isikust ettevõtjana Foori juuksuritoas tegutsenud Jõulu avas läinud nädala lõpul äripartneriga kahasse Tallinnas ilusalongi. Ehkki uue äri käivitamine nõuab ohtralt aega, lubas ta ka Viljandis soenguid edasi seada.

Jõulu tunnistas, et tegelikult polnud tal põletavat vajadust ettevõtluses uut, energiakulukat lehekülge pöörata, sest tal pole olnud kodulinnas põhjust klientide vähesuse üle kurta. Küll aga olevat tema hinges juba ammu pakitsenud salaunistus luua kunagi oma ettevõte mõnes suuremas linnas, kus on liikvel rohkem rahvast kui Viljandis ning kus teenusepakkujad on sunnitud üha arenema ja uute suundumustega kaasas käima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles