Hekk teeb elanikud linnaga taas sõbraks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lina tänava eramute aiatagune on Viljandi Veevärgi ja Viljandi Linnahoolduse laoplats. Osa sodist on sinna pannud Lina tänava elanikud, suuremad hunnikud on aga kokku kuhjanud linnaasutused. Nüüd tehakse piir korda ja istutatakse sinna hekk, et üks naaber teist ei segaks.
Lina tänava eramute aiatagune on Viljandi Veevärgi ja Viljandi Linnahoolduse laoplats. Osa sodist on sinna pannud Lina tänava elanikud, suuremad hunnikud on aga kokku kuhjanud linnaasutused. Nüüd tehakse piir korda ja istutatakse sinna hekk, et üks naaber teist ei segaks. Foto: Marko Suurmägi

Viljandi Lina tänava kuue maja elanikud on oma naabri Viljandi Veevärgiga taas leppinud, sest hiljuti oma maalt 18 puud maha raiunud ettevõte lubas rajada laoplatsi ja eraaedade vahele kõrge heki.

Viljandi Veevärgile tähendab selline lahendus kuni 15 000 euro suurust väljaminekut. «Teeme seda, et taastada heanaaberlikke suhteid,» sõnas veefirma juht Toomas Porro. «Tõepoolest, eramajade aedadest on meie krundile kole vaade ning mõnest aiast vaadates paistab ikka täitsa läbu.»

Teisipäeva õhtul tulid linnapea Ando Kivibergi kutsel raekotta Lina tänava kuue maja kaheksa elanikku, et koos linnajuhtidega tekkinud olukorda arutada ja juhtunule lahendust otsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles