Paalalinna kooli ümberehitus: mänguväljak maja ette, parkla hoovi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooli sisehoovis on kavas lammutada võimla ette jäävad abiruumid ja asemele rajada spordikompleksi uus osa. Sisehoovi vastasseina tuleks raamatukogu ning ülejäänud plats jääks parklale.
Kooli sisehoovis on kavas lammutada võimla ette jäävad abiruumid ja asemele rajada spordikompleksi uus osa. Sisehoovi vastasseina tuleks raamatukogu ning ülejäänud plats jääks parklale. Foto: Marko Saarm

Viljandi Paalalinna kool saab pärast põhjalikku ümberehitust endale uue raamatukogu, spordisaali abiruumid ja lifti. Parkla kolib kooli sisehoovi ning maja ette tehakse lastele istumisala ja mänguväljak.

Projekteerimisfirma Sweco Projekt on valmis saanud ja linnale esitanud kavandatava suurremondi plaani, mis hoone välisilmet palju ei muuda. Praegu on linnale esitatud materjalid käsitletavad eskiisina, millesse võib veel parandusi tulla.

Juurdeehitused siseõues

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles