Välismaa. CERN eitab tungi teise ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa tuumauuringute keskus ehk Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire (CERN) valmistub järjekordseks lööktööperioodiks ja vältimatult ka küsimusteks võimaliku tungimise kohta tumedate jõudude territooriumile.

Arvukad kommentaatorid on aastaid esitanud teravaid küsimusi CERN-i eesmärkide kohta tungida teise dimensiooni ning võtta ühendust sealpool toimuvaga, kirjutab The Wall Street Journal. Miks ja kellele tantsib Genfi kampuse territooriumil hindu hävitusjumalanna Šiva kuju? Miks on CERN-i logo kombineeritud numbritest 666, mis viitavad antikristusele?

Mullu septembris pidas CERN vajalikuks ametlikult vastata ja postitas internetti valimiku vastuseid korduma kippuvatele sürrealistlikele küsimustele. Neis vastustes seisab, et keskuse tegevus ei ava ust teise dimensiooni, Šiva kinkis neile India valitsus ja see esindab ka elujõudu ning CERN-i logo kujutab osakeste kiirendit ja mitte saatanat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles