Politseinikud ootasid tapmise hetkel maja ees võtme viskamist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast tapmist pani kortermaja teisel korrusel elav keskealine mees relva maha ja üritas põgeneda. Politseinikud tabasid ta maja nurga juures, panid ta raudus kätega politseiauto tagaistmele ja sõidutasid arestikambrisse.
Pärast tapmist pani kortermaja teisel korrusel elav keskealine mees relva maha ja üritas põgeneda. Politseinikud tabasid ta maja nurga juures, panid ta raudus kätega politseiauto tagaistmele ja sõidutasid arestikambrisse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politseinikud ootasid maja ees trepikoja ukse avamist, kui oma kasuisa relva kätte saanud 38-aastane Rene tegi trepikojas surmava lasu. Edasi jäi politseil üle vaid tulistaja kinni võtta. Ohvrit polnud kahjuks enam võimalik aidata.

See, miks Viljandi Valuoja puiestee 22 maja keskmise trepikoja teisel korrusel elav Rene üldse relvani jõuda soovis ning seejärel kolmanda korruse korterit ründama asus, pole teada. Prokuratuuri kinnitusel pole seni ilmnenud ühtegi motiivi, miks varem Jämejala kliinikus ravil viibinud mees sel moel tegutses.

Teade 15 minutit enne tapmist

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles