Pool võitu enne starti

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4 × ELMO RIIG
Just selline õiget sinist värvi ja 18-tolliste velgedega uus Renault Megane näeb ilus välja. Sealjuures ei küsita selle ilu eest kuigi kõrget hinda.
4 × ELMO RIIG Just selline õiget sinist värvi ja 18-tolliste velgedega uus Renault Megane näeb ilus välja. Sealjuures ei küsita selle ilu eest kuigi kõrget hinda. Foto: Elmo Riig

Kui seada ritta kõik niinimetatud Volkswagen Golfi klassi autod, kerkib Renault Megane esile veel enne, kui sinna sisse istuda ja mootor käivitada.

Just selline õiget sinist värvi ja 18-tolliste velgedega Megane on äsja puhtaks küürituna ilus nagu muinasjutt. Vähemalt luukpära kohta. Olles säärast kevadise päikese käes küütlemas näinud, on raske laskuda diskussiooni, et disain on maitse asi. Ammugi ei maksa tulla rääkima, justkui poleks neljarattalise kauniks joonistamine pool võitu.

Neli keeravat ratast ja muud toredused

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles